Sindsro

Med indbygget GPS-Sporing sender alle NIU smarte elektriske scootere straks en alarm til NIU Cloud, hvis der er uautoriseret bevægelse af køretøjet. Dette advarer srtaks ejeren og levere konstant statusopdateringer, hvis køretøjet er flyttet.

Service rundt om hjørnet

Global Brand, lokal i service. Alle autoriseret NIU-Forhandlere er så tæt som appen i hånden, og NIU ejere har øjeblikkeliadgang til serviceaftaler på få minutter.

Smart Data

NIU Cloud er forbundet og skaber praktiske data om kørehistorikken. Smart check funktionen fortæller dig på få sekunder, at din NIU er i top stand. Batteriets helbred, tidligere ruter, hastigheds-statistikker og estimeret rækkevidde kan også ses i appen.

Tyverisikring

NIU scooter er spækket med moderne teknologi, som muligør en omfattende tyverisikring, herunder mulighed for GPS-sporing, batterispærring og motorlås.

Se mere på niu-danmark.dk/niu-sikkerhed

Aftagelige batterier og GPS sporing


Alle elektriske scootere fra NIU er produceret med aftagelige batterier, som nemt og ubesværet kan afmonteres og oplades indendøre. 


Nu tænker du måske: "Hvad så med sikkerheden?!"


Alle elektriske scootere fra NIU er udstyret med indbygget simkort, som sidder i scooterens styringsenhed. denne enhed har sit eget batteri, som kan holde strøm i op til 2 døgn. Derfor kan du altså stadig bruge GPS-sporing og andre nyttige sikkerhedsfunktioner imens dine batterier oplades indendøre.

Stjålet batteri?

- Gør livet surt for tyven!


Er din elektriske NIU scooter blevet stjålet? eller har nogle stjålet dit batteri?


Du kan oplyse NIU scooterens stelnummer til landets NIU importør, på info@tmp.dk - herfra vil NIU sætte batteriets serienummer på en global blacklist, som gør at batteriet fremover vil blive "afvist" hvis det sættes til en anden NIU scooter end den scooter som batteriet blev leveret med.


Hvis du skulle overveje at købe et nyt, eller et ekstra batteri anbefaler vi, at du altid handler hos en autoriseret NIU forhandler. alternativt skal du sikre dig at batteriet ikke er blacklistet, ved at modtage en video af at batteriet sidder i en scooter som kan køre.

MAKE LIFE ELECTRIC


Verdens mest solgte el scooter er kommet til Danmark.

Med NIU har du aftagelige batterier med Japanske Panasonic lithium-ion celler, kraftfuld Tysk Bosch motor, regenerative bremser og cloud-ecu med Vodafone simkort, som automatisk sender og opdaterer køretøjets software 24-7, samt tyverialarm, GPS-sporing, batteristatus og diagnosticering som kan tilgås via smartphone appen.

Vidste du at:
NIU er verdens mest solgte el-scooter.

NIU har et væld af smarte funtioner og et prisvindende design.


NIU betyder “tyr” på Kinesisk, hvilket afspejles ved logo designet og udformningen af passager håndtag bag sadlen.

Vælg en elektrisk scooter med smarte funktioner

I 2021 har de bedste elektriske scootere en app, du kan bruge til at styre køretøjet.

Appen kan også give underretninger om dit køretøj, herunder

 

tyverisikrings bevægelses meddelelser.


GPS Sporing


Skulle det ske at alarmen går på din NIU scooter, kan du via NIU app'en åbne et kort, hvor du i realtid ser hvor scooteren befinder sig, og om den er i bevægelse.

På den måde kan du nemt finde ud af om nogle forsøger at stjæle den, eller om den eventuelt er blevet væltet.


Uanset hvad, vil scooterens alarm også gå igang med både horn og lygter, så et tyveriforsøg vil blive væsentligt besværliggjort.