Hos Sjøholm MC i Sønderborg sælger vi mange typer køretøjer.

Hos os kan du købe alle mærker af MC, om det skal være en 125cc eller en af de helt store maskiner.

Vi er med på den grønne bølge og tilbyder de super lækre E-Scooter fra NIU som er verdens mest solgte mærke inden for E-Scooter. 

Vi tilbyder også E-Scooter fra Ecooter – De har forskellige modeller, som kan leveres i 30 eller 45km/t modeller. De tilbyder også en lille ”MC” som kan komme op på hele 95km/t nærmest lydløs.

Er du lidt dårlig gående og det er tid til at du skal have en EL-Scooter kan vi også klare dette. Vi sælger de super lækre GO-EL og Smart-EL Scooter – Om den skal have 3 eller 4 hjul finder vi ud af sammen.

Eller du er måske til en af de smarte Kabine-Scootere – her er det modellen der hedder Ive-Car som kan fås i 2 modeller, alt efter hvor lange du skal køre. 

Hvis du er til Motocross skal du tage en god snak med Kim – Kim har kørt cross siden han var 12 år så der er en del erfaring at hente her. Hans fortrukne mærke er Husqvarna men vi kan levere alle mærker, store som små i CC. 

I butikken på Vølundsgade i Sønderborg sælger vi alt i dele og udstyr til dig eller din maskine og det gælder både til gade og bane.

På vores værksted servicerer vi alle mærker og modeller og det gælder uanset om det er MC - MX – Scooter – E-Scooter eller EL-Scooter.

Der er installeret et rullefelt så Kim altid har helt styr på HK – Er man nysgerrig på sin maskines ydeevne kan Kim lave en test eller i kan ”leje” rullefeltet for en dag.

Vi vil også være at finde ude på de danske MX-baner med vores store salgstrailer - Skriv gerne på forhånd hvad du mangler og så har vi det med til dig.